Liga 1

IMAGINEA ETAPEI vine din Bănie » "Haide, bă, fă scăriţă, că-ncepe meciul!" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 July 2014

CS Universitatea Craiova a debutat în Liga 1 cu 13.000 de fani în tribune, dar s-a lovit de mai multe probleme la primul meci în Bănie. Pe lîngă ratările incredibile ale lui Curelea şi Ferfelea, oltenii au mai avut şi alte necazuri.
După pauza de 15 minute dintre reprize, băimăreanul Cristi Balaj, delegat de CCA să conducă de la centrul meciul dintre CS U şi Pandurii, a trebuie să mai întîrzie fluierul de start al reprizei secunde cu aproximativ 5 minute. Motivul? Plasa porţii în care a stat goalkeperul Universităţii, Brac, s-a desprins, iar meciul nu a putut fi reluat.

Neregula a fost depistată de unul dintre arbitri, moment în care organizatorii meciului au intrat în panică. Nu aveau nici sfoară, nici "şoricei" din plastic pentru a prinde plasa, dar nici măcar un scaun sau o scară pe care să se urce pentru a remedia problema. Cei doi muncitori ai arenei "Ion Oblemenco" şi-au amintit de copilărie şi au rememorat scena suitului în copac :)

După ce s-au chinuit să remedieze problema, unul dintre muncitori a început să ţipe în gura mare: "Haide, bă, fă scăriţă, că-ncepe meciul!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.