Liga Campionilor

Veşti bune din Kazahstan » Aktobe, rezultat slab în faţa unei echipe care nu a mai cîştigat din luna mai

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 July 2014

Adversara Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, FK Aktobe, a terminat la egalitate în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu formaţia Irtîş Pavlodar, într-un meci din etapa a XXI-a a campionatului kazah. 

Irtîş Pavlodar a deschis scorul prin Dudşenko, în minutul 26, FK Aktobe reuşind egalarea prin Anderson Mineiro, în minutul 79.

Antrenorul rus al celor de la Aktobe, Vladimir Gazzaev, a folosit următoarea formulă de echipă: Sidelnikov - Kapadze, Arzumanian, Muldarov, Anderson Mineiro - Korobkin, Ţarikaiev, Hairulin - Zenkovici (Danilo Neco '58), Levin (Aimbetov '65), Tagibergen (Pizzelli '46).

În urma acestui rezultat, FK Aktobe a rămas lider în clasament, cu 40 de puncte, însă Almaty se poate apropia la un singur punct dacă învinge ultima clasată, Spartak Semey.

Rezultatul nu este unul bun pentru Aktobe, avînd în vedere că Oavkidar se află la al 8-lea meci consecutiv fără victorie, pierzînd 5 mecirui între acestea.

Prima manşă a meciului FK Aktobe - Steaua Bucureşti se va disputa miercuri, de la ora 18.00, în Kazahstan, returul fiind programat în 6 august, de la ora 20:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.