Liga 1

FOTO Tot mai puţine scaune, tot mai mult suflet » Fanii rapidişti au cinstit primul derby în Giuleşti după mai mult de un an

+6 Foto
Dacă galeria Rapidului a fost prezentă la datorie, președintele de onoare al oaspeților, Helmuth Duckadam, a stat izolat în tribună, păzit de cîțiva stewarzi Foto: Libertatea

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pînă şi un stadion în agonie poate fi resuscitat de un derby Rapid - Steaua. Nu contează bugetul, valoarea jucătorilor pe diverse site-uri de specialitate sau obiectivele rivalelor.

Totul se rezumă la pasiune pentru fanii giuleşteni. Peluzele s-au închis pe rînd. Capacitatea iniţială a fost 19.000, apoi 10.000, acum au mai rămas 3.000, dar parcă pentru fiecare sector care se închide şi pentru fiecare suflet în minus, ceilalţi cîntă mai mult şi mai tare.

Valoric vorbind, diferenţa dintre cele două formaţii e uriaşă. Actuala echipă a Rapidului e cunoscută cu greu chiar şi de cei mai împătimiţi suporteri alb-vişinii, dar cîntecele au rămas aceleaşi, dragostea pentru favoriţi e mai mare, iar acum noul patron le-a alimentat şi speranţele că Pancu şi ai lui pot reîncepe urcuşul şi în clasament.

Steaua a fost primită de cei 3.000 de giuleşteni cu o răceală parcă mai mare ca oricînd, rapidiştii, în urale, iar Pancu, Bornescu şi Drăghia, ca nişte zei. Cei de la nivelul gazonului, căci pentru un succes la final, toţi fanii îşi puneau speranţele şi în Cel de Sus.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.