Liga 1

CFR Cluj - Ceahlăul 4-0 » Clujenii au reuşit scorul etapei şi aşteaptă duelul cu Dinamo Minsk!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 iulie 2014

CFR Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii 1, învingînd Ceahlăul cu 4-0, după o partidă pe care elevii lui Miriuţă au controlat-o fără probleme.

Urmăreşte aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Clujenii porneau ca favoriţi în acest meci, palmaresul confruntărilor fiind net favorabil elevilor lui Miriuţă. Din cele 12 meciuri jucate între cele două formaţii, CFR s-a impus în nouă dintre ele, înregistrîndu-se şi trei remize, dar nici o victorie a moldovenilor.

Negruţ (5) şi Rada (7) l-au pus la treabă pe Jovici, dar prima ocazie cu adevărat periculoasă i-a aparţinut lui Tade, care a scos din joc doi adversari, dar a şutat pe lîngă poartă.

Negruţ (14, 23) şi Tade (22) i-au dat din nou emoţii lui Jovici, dar Chitoşcă putea deschide scorul în minutul 27, după o gafă imensă a lui Felguieras. Portarul a degajat în jucătorul nemţenilor, dar mijlocaşul a şutut în bară.

În minutul 33, Tade a deschis scorul cu o lovitură de cap, după centrarea lui Monroy. Nouă minute mai tîrziu, francezul şi-a trecut în cont ”dubla”, cu un şut din întoarcere.

Clujenii au început la fel de motivaţi şi repriza secundă. În minutul 52, Florin Costea a făcut 3-0 cu un şut din interiorul careului. Cinci minute mai tîrziu a reuşit să marcheze şi Negruţ, lăsat liber la marginea careului de apărarea nemţenilor.

În minutul 58, CFR a primit şi o lovitură de la 11 metri, după un fault al lui Marc asupra lui Guima. Larie a şutut însă slab, iar Jovici a reuşit să respingă cu piciorul.

Moldovenii n-au reuşit să pună probleme, iar cei de la CFR s-au impus cu 4-0, reuşind cel mai mare scor de pînă acum în noul sezon al Ligii 1.

Echipele de start:

CFR: Felgueiras - Susici, Larie, I. Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac, Negruţ, Fl. Costea - Tade
Rezerve: Amadio, Tiago Lopez, Ene, Jakolis, Szilard, Guimaraes Pinto, Christian

CEAHLĂUL: Jovici - Dumitraş, A. Marc, Al. Ichim, L. Cazan - Onciu, Vl. Achim - Chitoşcă, A. Pavel, Ţepeş - Mîndruşcă
Rezerve: Calancea, Tăbăcariu, Vaidas, Popadiuc, Clonin, Ştefănescu, Margină

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.