Liga 1

UPDATE Răzvan Lucescu susţine că LPF i-a dat "verde" pentru a-l folosi pe Pecanha » Liga neagă discuţiile!

FOTO: Bogdan Bălașa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 iulie 2014

Petrolul a cîştigat meciul de la Braşov cu 1-0, însă folosirea lui Pecanha în poartă a ridicat semne de întrebare. Portarul primise roşu în penultima etapă a sezonului trecut şi o suspendare de două etape. DETALII AICI

"Folosirea lui Pecanha a fost regulamentară. Cei de la LPF ne-au spus că Pecanha este bun de joc. Am avut meciul în mînă, ar fi fost încredibil să pierdem cele trei puncte", a declarat Răzvan Lucescu. LPF neagă însă discuţiile! Gazeta Sporturilor l-a contactat pe unul dintre oficialii Ligii, iar acesta a negat faptul că Petrolul solicitat informaţii în privinţa suspendării lui Pecanha: "Nu s-a trimis nici o hîrtie oficială la Ligă. N-a existat o comunicare oficială între noi şi ploieşteni".

Antrenorul prahovenilor a vorbit şi despre meciul din preliminariile Europa League de joi, cu Viktoria Plzen. "Cehii au o echipă valoroasă, cu jucători de calitate, care au prezente in Champions League şi Europa League. Nu va fi ca la meciul cu albanezii, care au venit să se apere", a mai precizat tehnicianul Petrolului.

"Nu mă interesează pe mine contestaţiile referitoare la folosirea lui Pecanha. Pe mine mă interesează ce se întîmplă pe teren", a fost părerea antrenorului braşovenilor, Cornel Ţălnar.

Aşa cum GSP.ro a informat în premieră, braşovenii au depus contestaţie şi speră să cîştige meciul la "masa verde". Citeşte ce a spus Zotta după meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.