Liga 1

Goana după antrenamente » Rapidiştii s-au plimbat ieri prin tot Bucureştiul pentru a se putea pregăti

Articol de Beno David  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alb-vişiniii s-au pregătit ieri dimineaţă în Giuleşti, au mîncat la prînz la un restaurant din zonă, apoi au mers acasă, iar după-amiază s-au prezentat la Buftea


O altă mare problemă pentru rapidişti în aceste zile o reprezintă locul de antrenament. La Pro Rapid nu mai sînt lăsaţi să intre deoarece de cînd clubul a fost cedat de Copos lui Adrian Zamfir nu s-a mai plătit chiria. S-au acumulat astfel datorii de 28.000 de euro, iar preşedintele Ana Holding, proprietara bazei respective, Ion Taban, refuză să le deschidă porţile pînă cînd nu încasează banii respectivi.

În aceste condiţii, ieri rapidiştii s-au plimbat prin tot Bucureştiul pentru a se prezenta la cele două antrenamente. Şedinţa de pregătire de dimineaţă a avut loc pe stadionul Giuleşti. După aceea, elevii lui Ganea au mers la masă la un restaurant din vecinătate, după care şi-au strîns mîna şi fiecare s-a dus acasă pentru a se odihni. La ora 18:00 s-au prezentat iar la antrenament, la baza de pregătire de la Buftea.

Neavînd acces la Pro Rapid, alb-vişiniii nici nu mai pot intra în cantonament înainte şi după meciuri. În aceste condiţii, după derby-ul cu Steaua, fiecare rapidist a plecat de la stadion cu familia sau cu prietenii. Unii dintre ei, cei care n-au maşină, au chemat taxiul sau au plecat pe jos.


Garantaţi de LPF
Pentru a ajuta Rapidul, conducerea LPF a contactat Ana Holding şi a discutat cu preşedintele Ion Taban. Liga Profesionistă i-a cerut lui Taban să lase echipa să se pregătească la Pro Rapid, garantînd că în momentul în care se vor vira banii din drepturile TV, aproape 60.000 de euro dintre ei vor ajunge la Ana Holding. Pe lîngă cei 28.000 de euro datoraţi din chiria neachitată, rapidiştii mai au de plătit şi aproximativ 30.000 de euro reprezentînd diverse facturi la utilităţi.


2.800 de euro e suma pe care Rapidul trebuie să o plătească lunar pentru a avea acces la Pro Rapid


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.