Campionate

Angel preţios » Real Madrid gata de o vînzare-record: Di Maria la PSG pe o sumă fabuloasă!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana Europei este obligată de fair-play-ul financiar să renunţe la starul argentinian, pe care ar putea încasa exact cît a cheltuit pentru columbianul James Rodriguez


Real cumpără foarte scump, dar şi vinde la preţuri de lux. Recordul stabilit vara trecută de Ozil e în mare pericol să devină istorie. Madrilenii se pregătesc să-l doboare, printr-o iminentă despărţire de Angel Di Maria. PSG a pus pe masă o ofertă indecentă: 80 de milioane de euro pentru argentinian!

Sumă în care sînt incluse bonusurile variabile, depinzînd de performanţele vicecampionului mondial.

Mutarea fusese aranjată acum o lună în capitala Franţei de preşedintele Florentino Perez şi Nasser al Khelaifi, cei doi şefi de cluburi fiind foarte buni prieteni. Şeful lui Real ştia de dorinţa lui Di Maria de a pleca, manifestată în iarnă, şi a acţionat rapid. Şi "El Fideo" iese cîştigat din transferul în Ligue 1. Sare dintr-un foc de la trei milioane, cît primeşte la Real, la 8 milioane de euro salariu net anual.

Singurul obstacol ar fi Ancelotti. Antrenorul îl consideră esenţial în jocul ofensiv şi echilibrul echipei, italianul blocîndu-i plecarea în ianuarie. Banii de la PSG i-ar oferi însă un alt vîrf: Falcao ori Lukaku.


TOP VÎNZĂRI REAL ALL-TIME
Jucător Plecat la An Sumă*
1. Mesut Ozil Arsenal 2013 50
2. Robinho Man. City 2008 43
3. Higuain Napoli 2013 37
4. Anelka PSG 2000 34,5
5. Owen Newcastle 2005 25
* Toate cifrele sînt în milioane de euro.


110 milioane de euro a investit Real în această vară în cele două transferuri, James Rodriguez şi Kroos


"Di Maria a terminat tîrziu Mondialul şi trebuie să se prezinte pe 5 august la antrenament. Eu nu ştiu de vreo plecare şi sper să ne vedem la Valdebebas"
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

"Eu nu m-aş despărţi de Di Maria, pentru că este un jucător foarte important. A dovedit-o la Mondial, unde a fost magnific, printre cei mai buni de la turneu"
Javier Zanetti, fost căpitan al Argentinei


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.