Nationala

Absenţă importantă din lotul echipei naţionale! Victor Piţurcă anunţă: "Nu îl vom avea cu Grecia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 July 2014

Victor Piţurcă are mari probleme înaintea meciului din septembrie cu Grecia din preliminariile pentru Euro 2016. Selecţionerul a anunţat că nu poate conta sigur pe Alexandru Bourceanu, care s-a accidentat şi va relua pregătirea abia la sfîrşitul lui august. 

"Alexandru Bourceanu nu va putea juca în meciul cu Grecia. Are o problemă mai veche şi a fost tratat superficial, ca urmare că i-a recidivat.

Nu doar la Steaua s-a întîmplat asta, ci şi la Trabzonspor. Abia în 3 săptămîni îşi va relua alergarea", a spus Victor Piţurcă la DigiSport. 

...despre Gardoş: "Jucătorii români pleacă, dar nu joacă. Dacă Gardoş va pleaca în Rusia, fiţi convinşi că loturile echipelor de acolo sînt valoroase. Nu se duce Gardoş ca o vedetă acolo şi joacă titular. Şansa lui ar fi că îl cunoaşte Murat Yakin. Oricum, nu se pot plăti atîţia bani la ora actuală, 7 milioane sau cît cere Steaua".

...despre Chiricheş: "Chiricheş are şi el probleme. Chiar dacă din punct de vedere medical e ok, nu se află cu echipa în SUA, nu se antrenează cu ei, nu are meciuri în picioare, avem mari probleme. Aria noastră de selecţie e tot mai mică".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.