Nationala

Fără Alex Bourceanu! » Accidentat la genunchi, fostul căpitan al Stelei va rata debutul campaniei pentru Euro 2016

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul a anunţat ieri că mijlocaşul lui Trabzon îşi va relua alergările abia peste trei săptămîni. Problemele sînt la genunchiul drept, e suspect de deplasare de rotulă


Mai sînt 38 de zile pînă la debutul "tricolorilor" în campania pentru Euro 2016, deplasarea de la Atena din 7 septembrie, iar veştile pentru selecţioner sînt tot mai alarmante.

Iar ultima ştire nefericită a furnizat-o ieri chiar Victor Piţurcă: "Bourceanu nu va juca în meciul cu Grecia. Are o problemă mai veche şi a fost tratat superficial. Ca urmare, i-a recidivat. Nu doar la Steaua s-a întîmplat asta, ci şi la Trabzonspor. Abia în trei săptămîni îşi va relua alergarea".

Consultat şi de medicul lui Bayern
Fostul căpitan al Stelei s-a reaccidentat în timpul cantonamentului din Austria. Are dureri la genunchiul drept, unde s-a produs o calcifiere şi e suspect chiar de o deplasare de rotulă. A mers pentru tratament la o clinică din Munchen, unde a fost consultat şi de medicul lui Bayern, celebrul Muller-Wohlfahrt.
Indiciile sînt că nu va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar recuperarea va fi de durată şi-l scoate din cărţi pentru disputa cu elenii.


Chiricheş: nici o leziune vizibilă la RMN
Piţurcă e îngrijorat şi din cauza lui Chiricheş: "Are şi el probleme. Chiar dacă din punct de vedere medical e OK, nu se află cu Tottenham în SUA. Nu are meciuri în picioare". Vlad se pregăteşte la Londra separat, cu un preparator fizic. A făcut un RMN, care n-a relevat existenţa unor leziuni la spate, iar durerile ar fi venit de la antrenamentele foarte tari făcute la sală.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.