Liga Campionilor

Un tehnician român care antrenează în Kazahstan face dezvăluiri despre Aktobe: "Aceasta e principala problemă a Stelei"

sursă foto: fc-aktobe.kz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 iulie 2014

Steaua va juca în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor cu Aktobe, de la ora 18:00, pe Digisport şi liveTEXT pe GSP.RO. Despre adversara Stelei şi despre fotbalul din Kazahstan a vorbit şi un antrenor român care antrenează acolo.
Augustin Chiriţă, care acum este antrenor secund la echipa kazahă Ordabassy, a făcut cîteva dezvăluiri cu privire la Aktobe, dar şi la banii pe care îi are la dispoziţie această echipă.

"Ieri citeam ziarul central şi ziceau că s-au vîndut toate cele 14.000 de bilete. Steaua vinde bine oriunde, nu numai în Romania. Problema va fi gazonul, este denivelat şi asta o va dezavantaja pe Steaua.

Aktobe joacă defensiv, cu doi mijlocaşi defensivi care nu părăsesc deloc poziţia. Mie mi-a placut fundaşul stînga, Santana, care e foarte ofensiv. Dar Popa, sau care joacă in zona lui, trebuie să aibă grija. Steaua trebuie să profite în zona fundaşilor centrali. Pizzelli e periculos, dar şi Kayrulin e bun.

Sînt salarii şi de 600.000 de dolari, iar bugetul clubului e de 20 de milioane! În turul precedent au avut 10.000 de dolari primă, probabil că acum vor avea 15.000", a declarat Chiriţă la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.