Liga 1

"Oracolul" Dragomir loveşte din nou: "Doar trei echipe din patru se califică!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 iulie 2014

Fostul preşedinte LPF Dumitru Dragomir a comentat meciul Stelei cu Aktobe, 2-2, dar a vorbit şi despre celelalte echipe angrenate în preliminariile Europa League, CFR cu Dinamo Minsk, Petrolul cu Viktoria Plzen şi Astra cu Slovan Liberec.

"A fost un meci slab. Asta e echipa să nu te califici? Steaua nu ar trebui să aibă emoţii! Ei, Petrolul şi Astra sînt primele trei din România şi trebuie să meargă mai departe. Petrolul cred că trece de Plzen, iar Astra are o misiune mai uşoară cu Slovan. Nu ştiu CFR ce o să facă... Cred că doar trei se vor califica", a declarat Dumitru Dragomir.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste a comentat şi scandalul iscat de suspendările jucătorilor. "Cupa Ligii este competiţie oficială, nu sînt eu la LPF, nu eu am făcut regulamentele. Meciurile trebuie cîştigate pe teren, nu la comisii. Discuţii vor fi în permanenţă, că altfel nu e fotbal. Dacă tot s-a iscat scandalul ăsta, să se clarifice situaţia în regulament, ca să nu mai iasă discuţii", a mai precizat fostul şef de la LPF la DigiSport.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.