Stranieri

Mircea Lucescu se plînge de jucătorii brazilieni: "N-au principii, e dificil să lucrezi cu ei"

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce 6 sud-americani ai lui Şahtior au "dezertat" în Elveţia, întorcîndu-se o săptămînă mai tîrziu, Luce îi critică: "Nu sînt educaţi să-şi respecte contractele"


Lucescu îi are înapoi pe toţi "fugarii", brazilienii Costa, Teixeira, Fred, Ismaily şi Dentinho, plus argentinianul Ferreyra, dar spune ce are pe suflet.

"Îi iubesc şi îi apreciez, dar nu sînt profesionişti. E dificil să lucrezi cu ei. Nu sînt educaţi să-şi respecte contractele, iar unii n-au principii", i-a criticat antrenorul lui Şahtior în revista clubului. "Toată Europa se plînge de ei. Şi eu am mai avut probleme în trecut cu Matuzalem şi Elano".

Bernard întîrzie, "Nem ne ia de proşti"
Luce, care a dezvăluit că "Bernard e deja în întîrziere, i-am dat două săptămîni în plus de pauză după Mondial, trebuia să vină pe 28 iulie, dar încă nu a apărut", s-a plîns şi de un alt caz: Wellington Nem, pe care l-a luat vara trecută de la Fluminense cu 9 milioane de euro. "A fost mai mult accidentat, a fost operat la genunchi, nici nu ştiu exact ce poate, după care Fluminense vrea să-l ia înapoi gratis. Ne ia de proşti, dar eu voi face totul ca să salvez echipa noastră".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.