Europa League

Stadionul Astrei Giurgiu va fi plin la meciul de diseară cu Slovan Liberec » Cîte bilete s-au vîndut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 31 July 2014

Astra Giurgiu primeşte vizita celor de la Slovan Liberec într-un meci din turul trei al UEFA Europa League, astăzi, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.RO, partida fiind netelevizată.
Noua arenă din Giurgiu, "Marin Anastasovici", va găzdui în premieră un meci din cupele europene, iar pînă în acest moment, din cele 8.500 de locuri, s-au vîndut 5.000 de bilete.

"Doresc din tot sufletul ca stadionul să fie plin, dar asta rămîne de văzut. Cîştigi suporteri atunci cînd faci performanţă", a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Daniel Isăilă.

Antrenorul Astrei a mai spus că şansele la victorie în partida de diseară sînt egale şi se bazează cel mai mult pe ambiţia elevilor săi.

"Să joci într-o competiţie europeană nu poate să ne facă decît cinste, aşteptam cu nerăbdare acest meci şi vrem să dăm totul pentru victorie. Nu va fi uşor, şansele sînt egale 50-50 la sută, pentru că în astfel de jocuri totul e posibil. Mizez foarte tare pe această ambiţie a băieţilor de a face performanţă", a mai adăugat Isăilă.

Dispar fanii "pictaţi"
Giurgiuvenii vor inaugura astăzi o nouă peluză, construită în această vară. Această porţiune a stadionului "Marin Anastasovici" a devenit celebră după ce oficialii clubului au ales să instaleze acolo un panou imens pe care erau desenaţi suporteri ai Astrei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.