Campionate

Pep Guardiola a dat la Bayern Munchen peste aceeaşi problemă cu care s-a confruntat şi la Barcelona

Sursa foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 iulie 2014

Pep Guardiola îşi doreşte foarte mult să obţină titlul de campion în Bundesliga, dar şi trofeul Ligii Campionilor, iar pentru ca aceste obiective să fie mai uşor de îndeplinit, Bayern Munchen se pregăteşte înaintea startului sezonului în America.

Antrenorul lui Bayern îi are în lot şi pe Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Manuel Neuer, Jerome Boateng, Mario Gotze şi Thomas Muller care au jucat în toate meciurile la Campionatul Mondial din Brazilia.

"Sînt sigur că vom avea un sezon foarte bun. Ne e prima dată cînd trebuie să rezolv o astfel de situaţie. Mă ocup eu de ei, ştiu ce-i de făcut", a spus Pep Guardiola, conform goal.com.

Guardiola a condus Barcelona către cîştigarea titlului în La Liga şi cucerirea trofeului Ligii Campionilor în 2010-2011, cînd Xavi, Andres Iniesta, Carles Puyol şi alţii s-au întors după ce au cucerit Cupa Mondială din Africa de Sud cu naţionala Spaniei.

Aflat în America unde va juca un meci amical împotriva echipei mexicane Chivas, Guardiola spune că această partidă poate fi un test pentru a vedea nivelul formaţiei sale.

"Nu sîntem aici pentru distracţie, dorim să oferim fanilor din tribune un spectacol frumos. Acesta va fi un test bun pentru a vedea unde ne aflăm şi ce avem de făcut în continuare. E un meci care ne va ajuta în pregătirea noastră", a completat antrenorul lui Bayern Munchen.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.