Liga 1

Craiova atacă Steaua: ”Vrem maximum de puncte în Ghencea” » Vor un superamical cu o forţă din Serie A

Higuain, foto: reuters

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 31 iulie 2014

Ionel Gane este neînvins în ultimele două dueluri cu Steaua şi aşa vrea să fie şi poimîine, după meciul direct din Ghencea.

"Trebuie să ne bucure acest meci, de multă vreme ne doream asemenea partide tari. Păcat că se joacă fără spectatori. Îmi doresc ca echipa mea să joace bine, să obţină maximum de puncte. Cînd eram antrenor la Severin şi la Corona n-am pierdut în faţa Stelei, vreau să fim la înălţime şi sîmbătă. Numai prin rezultate şi un joc bun le putem cîştiga încrederea celor care încă mai sînt reticienţi".

Vrea amical cu Napoli

Ziariştii craioveni l-au întrebat azi la conferinţa de presă pe antrenor cînd o să-l invite pe Rafa Benitez în România, Gane fiind prieten cu tehnicianul spaniol. Olteanul a răspuns: "Sînt prins cu munca de la Craiova, dînsul cu ale lui. Nu este exclus ca, pe viitor, CSU să aibă un meci cu Napoli la Craiova, mi-aş dori, o să vorbesc şi cu Benitez de acest lucru".


"Steaua va schimba mai mulţi jucători, după întîlnirea din Kazahstan, aşa e normal. Sînmărtean, unul dintre cei mai buni fotbalişti din campionat, va fi pe teren, aşa cred"
Ionel Gane, antrenor CS Universitatea

"Sînt convisn că atacantul Costin Curelea îşi va da drumul. Mă bucură că avem prezenţă, că sîntem mereu în faţa porţii adverse. Curelea va înscrie multe goluri în acest campionat"
Ionel Gane, antrenor CS Universitatea


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.