Liga 1

Claudiu Niculescu le taie din elan dinamoviştilor: "De ce este evaluat Dorin Rotariu la 4 milioane de euro? E o foarte mare greşeală!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 iulie 2014

Fostul atacant al "cîinilor", Claudiu Niculescu, acum principal la CS Mioveni, crede că Dorin Rotariu trebuie să demonstreze mai întîi la Dinamo pînă să plece pe o sumă mare în străinătate.

"De ce este evaluat Rotariu la 4 milioane de euro? Consider că e o foarte mare greşeală. Aceşti tineri jucători au tot felul de impresari care vehiculează aceste sume. Nu cred că valorează aceşti bani acum. Rotariu este un tînăr fotbalist foarte bun, mie îmi place, dar deocamdată trebuie să demonstreze la Dinamo şi să-l oblige pe selecţioner să-l cheme la naţională. Doar atunci poţi cere 3-4 milioane pe el. Impresarii le fac mai mult rău jucătorilor încercînd să-i umfle", a declarat Claudiu Niculescu pentru televiziunea sportro.

Tehnicianul a vorbit şi despre valul de entuziasm de la Dinamo după victoria din debutul campionatului împotriva Oţelului, 4-0. "Ar fi o greşeală şi pentru Bilinski, şi pentru Dinamo să creadă că sînt pe cai mari dacă au învins Oţelul. Mi s-a părut un atacant interesant, dar deocamdată a marcat trei goluri. Să fim realişti, nici Oţelul nu mai e ce era sezonul trecut", a mai precizat Clau-gol.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.