Europa League

VIDEO Adrian Mutu neagă conflictul cu suporterii! Cum explică "Briliantul" reacţia sa de la gol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 31 July 2014

Adrian Mutu a început ca rezervă meciul cu Plzen, 1-1, dar a reuşit să înscrie un gol important care îi menţine pe ploieşteni în cursa calificării în play-off-ul Europa League.

"Sîntem dezamăgiţi că am luat gol în prelungiri. Trebuia să fim mai atenţi. Au o echipă bună, dar nu invincibilă. Mergem să cîştigăm la ei şi să ne calificăm. Sîntem forţaţi să uităm acest episod şi să ne concentrăm pe meciul cu Botoşani. Aşezarea noastră a fost prea jos la gol şi le-am permis să vină cu centrări din lateral.  Am jucat de la egal la egal, chiar dacă plecăm cu şansa a doua în retur, dar de aceea sîntem Petrolul, ca să ne arătăm valoarea.

VEZI AICI GOLUL LUI MUTU!

A fost o descătuşare a mea la gol, am fost încărcat, dar le-am zis băieţilor din galerie că e pentru ei, atît şi nimic mai mult. Nu este vorba de nici un conflict, între mine şi ei nu e nimic, din contră, e o sintonie, simt căldura şi suportul lor. 

Se aşteaptă mai mult de la mine pentru că sînt Adrian Mutu, am demonstrat ce am demonstrat în cariera mea. Sînt obişnuit să mai fiu şi fluierat, sper să înscriu la fiecare meci, îmi doresc asta mai mult decît ei", a declarat Mutu la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.