Liga Campionilor

Site-ul oficial al Stelei a anunţat brigada de arbitri de la meciul cu Aktobe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 August 2014

Manşa retur din turul 3 preliminar al Champions League dintre Steaua şi Aktobe, de miercurea viitoare, de la ora 20:30, în direct pe Pro TV şi live TEXT pe GSP.RO va fi condusă de o brigadă de arbitri din Cehia.
UEFA i-a înştiinţat pe stelişti cine va fi "centralul", dar nu l-au anunţat oficial şi pe site-ul forului internaţional. Oficialii din Ghencea l-au anunţat imediat pe site-ul steauafc.com, cu 4 zile înainte de momentul în care va fi publicat şi pe uefa.com. Astfel, meciul de pe Arena Naţională dintre Steaua şi kazahii din Aktobe va fi arbitrat de cehul Miroslav Zelinka! Acesta va fi ajutat, la cele doua tuşe de Antonin Kordula şi Jan Patak.

Delegatul UEFA pentru jocul din turul 3 preliminar va fi elveţianul Rene Eberle, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de către fostul mare arbitru spaniol Manuel Enrique Mejuto Gonzalez.

Miroslav Zelinka, în vîrstă de 33 de ani, a promovat pe lista FIFA în 2011, fiind considerat un "central" submediocru pe plan internaţional. Acesta a arbitrat în primăvara lui 2012 partida dintre Rapid şi Steaua.

Steaua nu va fi prima echipă românească arbitrată de catre Zelinka, acesta fiind la centru şi la înfrîngerea Pandurilor, din sezonul trecut, 0-3, pe terenul celor de la Fiorentina, din grupele Europa League. În plus Zelinka a arbitrat finala UEFA Youth League, din sezonul trecut, cîştigată de Barcelona cu 3-0 în faţa celor de la Benfica Lisabona.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.