Liga 1

FOTO şi VIDEO » Rapidul bate cu 2-1 Viitorul după o primă repriză spectaculoasă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 August 2014

Partida din etapa a doua a Ligii 1 dintre Viitorul şi Rapid s-a încheiat cu victoria giuleştenilor, dar evenimentele care s-au petrecut în prima repriză au făcut deliciul spectatorilor. Meciul se putea termina încă din minutul 23.După 7 minute de la startul meciului, Mitrea a comis un fault asupra lui Ciolacu în suprafaţa de pedeapsă, iar Emil Dică, revenit la Rapid, a înscris de la punctul cu var. 8 minute mai tîrziu, "alb-vişiniii" au dublat avantajul după un gol superb reuşit de Ciolacu din interiorul careului, mingea oprindu-se în vinclul porţii lui Balauru.

Viitorul lui Bogdan Stelea şi-a arătat colţii în minutul 18, cînd au scăpat pe contraatac, iar portarul Rapidului a faultat în careu. Din păcate pentru jucătorii patronaţi de Hagi, Daminuţă a executat penalty-ul şi l-a ratat.

Jumătatea primei reprize a adus şi golul Viitorului. Marian Stoica a comis un fault în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Cel care şi-a asumat responsabilitatea executării a fost Bogdan Mitrea, care a reuşit să-l execute pe Bornescu.

Pînă la finalul partidei doar cartonaşele galbene au fost cele care au mai ieşit în evidenţă, rapidiştii fiind îngălbeniţi de 5 ori, iar  Viitorul de 4 ori. Nici cartonaşul roşu nu putea să lipsească, iar în finalul meciului Mitriţă a simulat şi a văzut al doilea cartonaş galben.

VEZI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

Echipele de start:

Viitorul: Balauru - Manea, Ţîru, Mitrea, Puţanu - Daminuţă, Pană- Cîrstocea, Mitriţă, F. Tănase - Năstăsie.
Rezerve: Buzbuchi, Nedelcu, Bonilla, Marin, Nikolov, Perju, Cioablă

Rapid: Bornescu - Tînc, Mera, Iacob, M. Stoica - Săndulescu - Coman, Dică, Negru, Cojocnean - Ciolacu
Rezerve: Drăghia, Lung, Călin, Vasile, Selagea, Roşu, Martin

FAZE VIDEO

Emil Dică înscrie din penalty

Supergol reuşit de Ciolacu

Daminuţă ratează penalty

Mitrea înscrie din penalty

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.