Campionate

Asistenţă galactică » Real Madrid - Manchester United se joacă diseară cu peste 100.000 de spectatori în Michigan

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pe al treilea cel mai mare stadion din lume va fi un furnicar. Fanii au plătit 26 de euro doar ca să-şi vadă ieri idolii la antrenament!


Nicăieri în Europa sau în altă parte pe glob, un duel Real - Man. United n-a provocat aşa nebunie ca-n Statele Unite! Amicalul de lux din cadrul International Champions Cup intră în istoria americanilor, prin asistenţa de 109.901 spectatori anunţată pentru diseară, pe Michigan Stadium, din orăşelul Ann Arbor!

Mulţimea de spanioli din America, dar şi priza "diavolilor" peste tot în lume au produs interesul galactic şi încasări fantastice. Biletele costă între 33 şi 168 de euro la acest turneu în patru (stil campionat), la care mai participă Inter şi Milan. Iar organizatorii s-au gîndit să scoată bani şi de la antrenamente. 26 de euro au achitat suporterii să-i vadă ieri pe Bale, Casillas, Rooney, precum şi pe celelalte staruri la primele şedinţe deschise în SUA, 15 euro fiind taxa de parcare şi grătar pe terenurile apropiate arenei.


8,7 milioane de euro au încasat deja americanii din amicalele de lux la care participă mari cluburi din Europa în această vară


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.