Liga 1

Analiza antrenorilor » Cum au comentat Ionel Ganea şi Bogdan Stelea meciul Viitorul - Rapid 1-2

Foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 august 2014

Rapidul a învins cu 2-1 Viitorul şi a obţinut primele puncte din acest sezon al Ligii 1. Ionel Ganea şi Bogdan Stelea au comentat imediat după încheierea partidei.

"Vreau să-l felicit pe domnul Hagi pentru curajul pe care l-a avut de şi-a creat o echipă de fotbal. A fost o victorie meritată. Am început jocul foarte bine, păcat că n-am reuşit să ne păstrăm concentrarea şi după ce am marcat.

Sîntem la început şi trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt. Jucătorii trebuie să înţeleagă că acest sezon e unul foarte greu. Nu cred că sinteticul este o suprafaţă bună pentru a se juca pe el", a declarat Ionel Ganea la Look tv.

"N-are legătură sinteticul cu faptul că am luat bătaie. Am făcut anumite greşeli şi asta ne-a costat. Încă nu ştim să ducem un joc colectiv elaborat, mai avem de lucrat la acest aspect.

Asta ne-a făcut să nu mai avem aceeaşi intensitate ca în prima repriză. În a doua parte n-am mai fost atît de incisivi ca la începutul meciului. Nu sînt supărat cu Mitriţă, dar o să am o discuţie cu el. Sînt supărat că noi ca echipă n-am funcţionat aşa cum trebuia", a spus şi Bogdan Stelea pentru sursa citată.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.