Tenis

Simona Halep a vorbit despre viitorul său imediat cum a aflat că va deveni numărul 2 WTA » Care este turneul aşteptat cu nerăbdare de româncă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 august 2014

Simona Halep, 22 de ani, va deveni din 11 august a doua jucătoare din tenisul mondial feminin, iar pentru această performanţă site-ul oficial WTA a realizat un scurt interviu cu tînăra româncă.

Viitorul număr 2 WTA a spus că datorită muncii depuse a ajuns la nivelul la care este în acest moment şi crede că acest an a fost unul perfect.

"Am muncit foarte mult ca să devin ceea ce sînt în acest moment. Acest an a fost incredibil pînă acum şi faptul că voi urca pe locul doi în clasament reprezintă o mare realizare", a spus Simona Halep pentru site-ul oficial WTA.

Românca a vorbit şi despre aşteptările pe care le mai are de la restul anului 2014 şi este nerăbdătoare să înceapă sezonul pe hard.

"Mai este mult tenis de jucat în acest an şi abia aştept sezonul pe hard. Rămîn concentrată pentru a ajunge la Turneul Campioanelor din Singapore. Le mulţumesc tuturor fanilor şi echipei mele pentru susţinerea acordată. Ne vom vedea la Cincinnati", a încheiat Simona.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.