Liga 1

Laurenţiu Reghecampf îl vrea pe bancă pe Lucian Sînmărtean » Ce a spus despre transferul stelistului la Al Hillal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 August 2014

Reacţia nervoasă a lui Lucian Sînmărtean din meciul cu Stromsgodset a fost analizată de mai mulţi oameni de fotbal şi a făcut înconjurul ziarelor de sport din România. Acum şi fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre acest subiect.
Laurenţiu Reghecampf a comentat situaţia de la schimbarea lui Lucian Sînmărtean şi consideră că nu e normal gestul făcut de fostul jucător al Vasluiului.

"Sînmărtean trebuie să fie conştient că doar 11 jucători pot evolua în teren. Cea mai bună soluţie într-o asemenea situaţie este să-l ţii cîteva meciuri pe bancă. Nu trebuie să aibă reacţii de nervozitate", a spus Reghecampf la televiziunea sportro.

Fostul tehnician din Ghencea a negat informaţiile conform cărora Al Hillal s-ar interesa de serviciile lui Lucian Sînmărtean şi crede că Steaua se va califica în play-off-ul Ligii Campionilor.

"Eu l-aş aduce cu mare plăcere, dar Sînmărtean nu va veni la Al Hillal, pentru că avem jucători pe postul lui. Steaua nu are de ce să-şi facă probleme în meciul cu Aktobe, sînt sigur că se va califica", a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.