Liga 1

"Cîinii" sînt alături de sinistraţi » Dinamoviştii trimit 3.000 de sticle cu apă la Novaci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 August 2014

Clubul din Ştefan cel Mare, prin fundaţia DINAMO EVOLUTION va trimite mîine 3.000 de sticle de apă plată la 2 litri sinistraţilor de la Novaci, judeţul Gorj. Oraşul Novaci a fost călcat de o viitură de peste 3 metri care a distrus digurile şi malurile de protecţie, casele oamenilor fiind distruse, sute de persoane fiind evacuate.

DiNamoviştii şi-au exprimat pe site-ul oficial al clubului îngrijorarea faţă de cei aflaţi la ananghie: " Ne pasă de oameni indiferent că vorbim de copii sau bătrîni, de familii lovite de soartă sau alte cazuri sociale, pentru care trebuie să existe preocupare din partea tuturor românilor. Din momentul în care am preluat Dinamo, am încercat, pe lîngă organizarea clubului într-un climat sănătos, să fim alături de cei aflaţi în dificultate. ne pasă de oameni indiferent că vorbim de copii sau bătrîni, de familii lovite de soartă sau alte cazuri sociale pentru care trebuie să existe preocupare din partea tuturor românilor" a declarat patronul "cîinilor", Ionuţ Negoiţă pentru fcdinamo.ro.


"3.000 de sticle de apă plată la 2 litri vor ajunge marţi după-amiază la Novaci. Sîntem alături de sinistraţi şi încercăm să oferim sprijinul nostru acolo unde oamenii au cea mai mare nevoie!"
Dudu Georgescu, preşedinte Fundaţia DINAMO EVOLUTION



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.