Liga 1

Patronul Botoşaniului şi-a ironizat echipa: "Dacă nu ne dă Astra 3-0, mă îmbăt!" :D

Articol de Cristian Prisacariu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După două înfrîngeri la trei goluri diferenţă, patronul Valeriu Iftime şi-a ironizat echipa, despre care crede că "e cea mai slabă din campionat"


Deşi îşi propusese să ajungă la meciul de la Ploieşti, cu Petrolul, pierdut de FC Botoşani cu 1-4, Iftime se felicită pentru faptul că nu a fost martor la umilinţă. "Dacă eram pe stadion, nu numai că plecam în minutul 15, ci aruncam şi prosopul, ca la box. Dacă nu ne dă Astra 3-0 în etapa viitoare, mă îmbăt! La 3-0 pentru Petrolul m-a sunat Şfaiţer de la stadion. Cred că nici el nu mai ştia pe unde e ieşirea. Apărarea mi-a plăcut cel mai mult! Eu nu înţeleg ce face Leo Grozavu, noi sîntem preocupaţi să dăm un gol, dar nu ne interesează cîte luăm", a comentat boss-ul moldovenilor.

Iftime a vorbit cu spaimă şi umor de ce se poate întîmpla în meciul de duminică, împotriva Astrei. "Cu Astra o să cerem derogare să jucăm în sistemul cu doi portari, opt apărători şi cu Marius Croitoru în atac", a încheiat oficialul.


"Sîntem mai slabi ca niciodată, nu sîntem de Liga 1, e impardonabil. Ce să facem în Liga 1? Sîntem slabi! Cred că cei mai slabi. Nu mai am nici o pretenţie"
Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani

7 goluri a încasat Botoşaniul în două meciuri


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.