Stranieri

Un duel periculos » Gazzetta dello Sport avertizează Fiorentina: ”Concurenţa cu Ciprian Tătăruşanu nu-i face bine lui Neto”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cotidianul roz susţine că titularul sezonului trecut e favorit şi are nevoie de încrederea antrenorului. Şi în opinia fostului internaţional Giovanni Galli, ex-stelistul pleacă avînd şansa a doua în noul sezon


Fiorentina a cîştigat sîmbătă Cupa Euroamericană cu un Tătăruşanu providenţial în poartă. Dar Gazzetta dello Sport îl avertizează pe tehnicianul Vincenzo Montella: "Duelul Neto - Tătăruşanu pentru tricoul cu numărul 1 e periculos". Norberto Neto, titularul sezonului trecut, e favorit şi acum în opinia Gazzettei şi "are nevoie de toată încrederea antrenorului pentru a se ridica la înălţimea aşteptărilor".

O teorie pe care o îmbrăţişează şi Giovanni Galli, fost portar al Fiorentinei, dar şi al Milanului în perioada celor două triumfuri consecutive în C1, din 1989, contra Stelei, şi 1990: "Neto e clar în avantaj, apără de trei ani în Italia. Tătăruşanu? Trebuie să vedem cum va reacţiona şi cum se va adapta la noile situaţii. În primele meciuri a alternat intervenţiile bune cu altele mai puţin reuşite".
Galli crede că Montella va trebui să se decidă repede, pentru a nu mai repeta erorile trecutului, cînd a jucat ba cu Neto, ba cu Viviano, derutîndu-i la un moment dat pe amîndoi: "Unul trebuie să fie titular, iar celălalt gata să-l înlocuiască în orice moment".


"Pentru Tătăruşanu, Fiorentina e o mare oportunitate în carieră. Are posibilitatea de a creşte în continuare. Şi nu cred că Montella îi va trînti uşa-n faţă"
Giovanni Galli, fost internaţional italian, comentator "Mediaset Premium"

"Alternanţa între buturi nu cred că e o soluţie bună. Noi, portarii, sîntem mai sensibili, avem nevoie de încredere totală"
Norberto Neto, într-un interviu acordat Fox Channel


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.