Liga 1

Flavius Stoican şi-a fixat obiectivele şi a dezvăluit secretul lui Dinamo din acest sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 august 2014

Flavius Stoican a vorbit la sfîrşitul meciului cîştigat de Dinamo în faţa Universităţii Cluj, 3-2, şi şi-a stabilit obiectivul din acest sezon. Antrenorul lui Dinamo i-a lăudat în mod special pe Cosmin Matei şi Valentin Lazăr, dar n-a uitat nici de meciul din etapa viitoare cu Tîrgu Mureş.

"Sînt fericit că am reuşit să luăm 3 puncte în faţa unui adversar foarte greu. A fost un joc frumos, au fost ocazii multe de gol. Faptul că am jucat cu un om în plus a fost un avantaj, dar pot să remarc acţiunile individuale ale lui Matei, Lazăr.

Puteam închide meciul, dar pe final ne-a fost un pic teamă. Ne bucurăm că avem jucători care pot face diferenţa. Sîntem mulţumiţi de cum sîntem acum, dar tot timpul e loc de mai bine. E bine că jucătorii mei muncesc şi asta se vede în rezultate, ăsta e secretul.

Trebuie să fim atenţi la următorul meci, nu trebuie să spunem doar că vrem titlu, că nu e bine aşa. Ca să cîştigi titlul trebuie să iei meci cu meci. Tg. Mureş are jucători care pot arăta multe pe teren, dar dacă vom fi serioşi vom cîştiga", a spus Flavius Stoican la LookPlus.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.