Liga 1

S-a făcut! Srgian Luchin a semnat cu Steaua! Ce salariu va primi

Mihai Pintilii,Srdjan Luchin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 August 2014

Preşedintele campioanei României, Valeriu Argăseală, a ajuns în această dimineaţă în Bulgaria, la Plovdiv, pentru a începe negocierile pentru transferul definitiv al fundaşului Srgian Luchin. În jurul orei 15:00, contractul s-a semnat.


UPDATE
Luchin este oficial jucătorul Stelei! A semnat cu formaţia din Ghencea pentru următorii doi ani, iar salariul său anual va fi de 144.000 de euro. Fotbalistul va încasa şi o primă de instalare.
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Argăseală a decis să meargă personal pentru a discuta şi a parafa cît mai repede actele. Luchin, 28 de ani, a ajuns deja la un acord cu gruparea din Ghencea, acesta urmînd să semneze un contract pe 3 ani de zile cu Steaua.

Acesta va fi parafat în cel mai scurt timp, imediat după ce Steaua şi Botev Plovdiv se înţeleg. Luchin va avea un salariu lunar de 12.000 de euro pe lună, plus o primă de instalare de 100.000 de euro, dar şi bonusuri consistente în caz de acces în grupele Champions League!

"Îmi doresc să vină cît mai repede Luchin, este un jucător de care avem nevoie. Ne va ajuta că joacă pe două posturi, şi e normal că dacă va ajunge la Steaua îşi va dori să ajungă şi la echipa naţională!

Sper să vină cît mai repede, oricum nu o să fie singurul jucător pe care-l vom transfera. După calificarea în grupele Champions League vor mai veni şi alţi jucători la Steaua. Vă garantez acest lucru", a spus Costel Gâlcă în urmă cu cîteva minute într-o conferinţă de presă, premergătoare meciului de mîine seară de la ora 20:30, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, contra kazahilor de la Aktobe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.