Media

Comunicat oficial: "20 de companii de cablu din România transmit posturile Look TV şi Look Plus" » Detalii despre RCS&RDS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 August 2014

Postul de televiziune Look TV, cel care deţine drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1 şi din Cupa Ligii, pentru 5 ani, a emis un comunicat de presă pentru a clarifica situaţia în ceea ce priveşte transmiterea partidelor şi pe reţeaua de cablu RCS&RDS.

GSP.RO vă prezintă în totalitate comunicat primit pe adresa redacţiei din partea postului TV: “Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea in reteaua RCS&RDS, a posturilor LOOK TV Si LOOK PLUS care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii. Orice stire, informatie, care apare cu privire la acest aspect este o minciuna si nu are alt scop, din pacate,  decat de a induce in eroare milioane de suporteri ai fotbalului romanesc.

Este a doua oara in ultimele saptamani cand prin materiale de presa se incearca in mod intentionat dezinformarea publicului si in special a abonatilor firmei respectiv. In aceste articole s-au facut afirmatii mincinoase in numele Look TV, fapt ce aduce atingere grava reputatiei si imaginii noastre. In acest moment cele doua posturi au incheiat contracte de distributie cu peste 20 de retele de cablu”.

Cele mai importante companii de cablu dintre cele 20 la care se face referire în comunicat sînt UPC România, Ines IPTV, Focus Sat şi Orange TV.

CITEŞTE ŞI: Look a ieşit de pe Romtelecom. Care sînt motivele şi ce spun părţile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.