Campionate

FOTO Hiponaldo » Cura de slăbire nu a ţinut: Il Fenomeno Ronaldo s-a îngrăşat din nou

+5 Foto
Nelucrată, musculatura lui Ronaldo s-a transformat într-o masă mare de grăsime

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul internaţional brazilian, 38 de ani, n-a reuşit să se menţină după ce în 2012 a efectuat o cură de slăbire de 3 luni, bazată pe dietă şi exerciţii fizice.

Kilogramele nu-i dau pace lui Ronaldo. Nici stresul Mondialului 2014, unde a îndeplinit funcţia de ambasador, nu i-a fost de ajutor. Dimpotrivă. Fostul internaţional brazilian, 38 de ani, a luat din nou în greutate, lucru vizibil în fotografiile surprinse de paparazzi la Ibiza.

Il Fenomeno la bordul unui iaht, plonjînd în valurile Mediteranei, ciugulind dintr-o pungă cu chipsuri sau sorbind un mojito. Numitorul comun al tuturor acestor instantanee: un Ronaldo XXL.

"Grăsuţul", cum i se spunea încă din ultimii ani la Real Madrid, suferă din 2007 de hipertiroidie, o boală pe care nu reuşeşte s-o ţină cu nici un chip în frîu.

În septembrie 2012 ajunsese să cîntărească aproape 120 de kilograme, iar un post de televiziune i-a oferit ocazia, acceptată de altfel, a unei cure de slăbire bazate pe o dietă severă şi exerciţii fizice. În 3 luni, în direct la TV, Ronaldo a dat jos 20 de kilograme. Dar nu l-a ţinut prea mult.

118,4 kilograme avea Ronaldo în septembrie 2012. În urma unei cure de slăbire de 3 luni a ajuns la 98 de kilograme

2,2 milioane de euro i-a adus în cont lui Ronaldo cura de slăbire transmisă în direct la televiziunea braziliană

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.