Liga 1

EXCLUSIV FOTO Deschidere de scor în scandalul "scrisoarea"! » Cine a minţit în conflictul Anghelache - Luchin

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 06 august 2014

Site-ul GSP.ro a intrat în posesia paginilor prin care Srgian Luchin cere să se elibereze de contractul cu Dinamo şi le publică azi în premieră!

În cererea completată de mînă, Luchin semnează că acceptă să renunţe la 43.000 de euro în schimbul rezilierii acordului. Hîrtiile vin să-l contrazică pe fundaşul Stelei, care a stîrnit un război al declaraţiilor cu Constantin Anghelache după ce a declarat:

"Mi se pare atît de ipocrit să dai declaraţii... Crede că toţi din jurul lui sînt proşti şi nimeni nu îşi dă seama cum stau lucrurile. Practic, am fost «rugaţi» să plecăm de la Dinamo. Dacă nu ne găseam altă echipă sau dacă nu acceptam rezilierea contractului, aveau ei metodele lor să ne facă să acceptăm. Am fost forţaţi să plecăm".

În replică, preşedintele dinamovist a spus, tot la Dolce Sport:

"În iarnă am avut suficiente discuţii cu Luchin, care a făcut o cerere către mine, o pagină întreagă, în care a scris ca nu vrea să mai stea la Dinamo.

M-a rugat să îl las liber şi a precizat că renunţă la nişte restanţe financiare. A plecat în condiţii corecte. Sînt surprins de ceea ce a declarat Luchin".

FOTO "Scrisoarea" lui Luchin are două pagini:




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.