Liga 1

Cristi Borcea a ajuns din nou la spital pentru investigaţii medicale!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 august 2014

Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, a ajuns din nou la Spitalul Judeţean Constanţa, pentru investigaţii medicale de specialitate.

Borcea este încarcerat la Penitenciarul Poarta-Albă şi a fost adus, miercuri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde va fi supus unor investigaţii medicale şi nu va rămîne internat.

"Cristian Borcea a fost prezentat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru o serie de investigaţii medicale amănunţite. Acesta nu a acuzat o stare de sănătate rea, dar are probleme cardiace mai vechi şi a fost transportat la spital pentru o serie de analize şi investigaţii ce nu pot fi realizate în reţeaua sanitară a penitenciarelor. Nu va rămîne internat, la finalizarea procedurilor urmînd să se întoarcă în penitenciar", au precizat reprezentanţii Penitenciarului-spital de la Poarta Albă.

Borcea a mai ajuns la aceeaşi unitate sanitară şi la începutul lunii iulie, după ce a avut dureri în zona toracelui. Omul de afaceri a fost transportat la spital de două ori, fiind internat în Secţia de Cardiologie pentru analize şi investigaţii medicale amănunţite, fiindu-i făcută şi o coronarografie.

Sursă: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.