Europa League

Vasile Miriuţă a pregătit planul pentru a învinge pe Dinamo Minsk » Antrenorul a vorbit şi despre transferurile lui CFR

Vasile Miriuță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 06 august 2014

CFR Cluj a fost învinsă în Belarus, cu 1-0, de Dinamo Minsk,  în prima manşă din turul trei preliminar al Europa League, dar Vasile Miriuţă, antrenorul clujenilor, a găsit soluţia pentru a ajunge în play-off.
"În meciul pierdut din Belarus am făcut multe greşeli, n-are sens să ne ascundem, dar ştiu că va fi un alt meci joi. Important este să nu primim gol şi să marcăm. Eu sper să avem 1-0 şi să ducem meciul în prelungiri. Sigur, ideal ar fi să rezolvăm calificarea în 90 de minute, dar dacă nu se va putea, e bine să împingem meciul în prelungiri", a declarat Miriuţă la Digisport.

Antrenorul vişiniilor din Cluj a vorbit şi despre campania de achiziţii şi spune că CFR nu va mai face nici un transfer în această perioadă.

"Cu venirea lui Ivanovski, s-a închis robinetul în dreptul achiziţiilor de jucători. Este un fotbalist foarte bun, ăe care eu mă bazez foarte mult, mi-a plăcut cum se prezintă la antrenamente. Şi de Susici şi de Larie sînt extrem de încîntat şi se vede că ambii şi-au cîştigat deja postul de titular, a încheiat Miriuţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.