Tenis

Legendele se înclină în faţa Serenei Williams: "Este absolut incredibil ce a reuşit!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 august 2014

Serena Williams a cîştigat turneul de la Stanford şi continuă să fie pe primul loc în ierarhia WTA. Mai mult, de luni a devenit doar a 5-a jucătoare care ajunge la 200 de săptămîni pe primul loc în clasamentul WTA.

Despre performanţa incredibilă a Serenei a vorbit şi cea mai titrată jucătoare din istorie, Steffi Graf: "Să fii pe primul loc timp de 4 ani este ceva remarcabil. Este o performanţă incredibilă, dificil de reuşit. Sînt sigură că şi acum are alte borne în carieră", a spus nemţoaica pentru wtatennis.com.

Graf, cîştigătoare a 22 de titluri de Mare Şlem, crede că Serena o va depăşi în acest clasament chiar dacă jucătoarea americană a avut rezultate slabe în acest an la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon: "Chiar dacă nu am un bol de cristal, locuind în Las Vegas am ajuns să mă pricep la cote. Aşa că răspunsul meu ar fi da".

Williams a cîştigat 17 titluri de Mare Şlem în carieră, 5 mai puţine decît Graf. De asemenea, Steffi Graf a stat 377 de săptămîni în poziţia de lideră a clasamentului WTA, un record atît pentru WTA, dar şi pentru ATP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.