Liga 1

Adrian Mititelu contraatacă! A mai descoperit un personaj care a sabotat Universitatea Craiova: "A făcut parte din acest grup infracţional de la început!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 august 2014

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FC Universitatea Craiova se arată că actuala CS U Craiova, care activează în prima ligă, nu are nici o legătură cu echipa care a încetat să mai existe la finalul lui 1991.
"În februarie 1991, odată cu apariţia FC Universitatea Craiova, secţia de fotbal din cadrul CS Universitatea Craiova şi-a încetat existenţa, celelalte discipline sportive funcţionînd sub tutela Ministerului Învăţământului in diverse forme juridice ca si cluburi sportive departamentale până în anul 2001. 

Profitând de numele care este aproape identic, Pavel Badea a indus în eroare, atât pe Olguţa Vasilescu, cât şi celelalte persoane implicate în acest mare complot împotriva Clubului de Fotbal Universitatea Craiova", informează comunicatul postat pe fcuniversitatea.ro.

Iată actele de identificare ale actualului Club Sportiv de drept public «Universitatea» din Craiova, cu precizarea că acest club nu este un club profesionist, ci este un club departamental subvenţionat şi care funcţionează pe lângă Ministerul Învăţământului şi ca el mai sunt alte 17 cluburi în România:

Documentele sînt:

- Ordinul comun de înfiinţare a 17 cluburi sportive de drept public Click AICI!
- Certificatul de identitate sportivă a CS U Craiova Click AICI!
- Ordinul privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a Clubului Sportiv Universitatea din Craiova Click AICI!

"CS U invocă fraudulos sigla!"

"Pavel Badea în mod banditesc, în cîrdăşie cu Piţurcă, a iniţiat în nume propriu, înregistrarea numelui şi vechii sigle CS Universitatea Craiova la OSIM, precizăm în mod clar ca aceasta înregistrare nu a fost făcută în numele Clubului Sportiv, aşa cu ar fi fost firesc, ci în nume propriu. Prin această faptă se confirmă bănuiala că Pavel Badea a făcut parte din acest grup infracţional încă de la început! 

Prin tot acest material extrem de transparent şi concis se demonstrează fără tăgadă că avem de a face cu infracţiuni premeditate ale unui grup infracţional care, sfidînd legile statului dar şi legile bunului simţ, a călcat în picioare un club de fotbal din dorinţa de a-i prelua în mod fraudulos activitatea.Toate aceste acte şi probe se află şi pe masa procurorilor, aceştia fiind la curent cu toate aceste acte ilegale. 

În concluzie, pe lîngă Victor Piţurcă, Sandu Mircea, Dumitru Dragomir, Olguţa Vasilescu, şi Pavel Badea este una dintre persoanele care a participat din plin la aceste infracţiuni şi abuzuri care au creat mari prejudicii materiale şi morale clubului de fotbal Universitatea Craiova, dar si suporterilor acestei echipe", mai scrie în comunicat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.