Europa League

Clujenii acuză arbitrajul: "A contribuit la această înfrîngere"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 august 2014

Oficialii lui CFR Cluj pun eliminarea din Europa League în faţa celor de la Dinamo Minsk, 0-3 la general, pe seama arbitrilor. Atît preşedintele Iuliu Mureşan, cît şi antrenorul Vasile Miriuţă au acuzat prestaţia centralului francez.

"La pierderea acestei partide a contribuit din păcate şi brigada de arbitri. Au fost multe greşeli care chiar m-au mirat. În prima fază am fost foarte supărat pe Rada, dar după aceea, discutînd cu specialişti, sunt mai puţin supărat. La cartonaşul roşu arbitrul iar s-a pripit puţin. A fost penalti la Tade, iar la ei nu cred că a fost penalti", a spus Iuliu Mureşan la postul Look Plus.

"Îmi felicit jucătorii, au jucat admirabil. Puteam să încheiem conturile în prima repriză. Am avut patru situaţii de a marca şi un 11 metri clar la 0-0. Arbitrul nu a dat. Am rămas în zece oameni după eliminarea lui Ionuţ Rada, nu a fost uşor. Îmi felicit echipa pentru dăruire, atitudine şi determinare. Am avut ocazii, păcat că nu am marcat", a declarat Vasile Miriuţă pentru acelaşi post.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.