Liga 1

Cursă contracronometru pentru transferul verii » Hamza Younes pune presiune pe Steaua: "Nu ştiu cît pot aştepta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 August 2014

Steaua negociază intens în aceste zile cu Botev Plovdiv pentru a-l transfera pe tunisianul Hamza Younes. Bulgarii ţin însă de preţ, iar campioana României l-ar putea pierde pe fostul golgeter al Petrolului.

"Nu e nimic concret cu transferul la Steaua. Eu am problemele mele de rezolvat la clubul meu. Cluburile vor negocia şi vor hotărî, eu nu pot intra în această poveste. Voi munci, atît timp cât sunt contract, pentru a juca şi mă voi concentra numai pe asta. Sînt şi alte cluburi interesate de mine, voi alege ce este mai bine pentru cariera mea. Nu ştiu cât pot aştepta, nu ţine de mine.

Vom vedea cine se înţelege prima dată cu Botev şi vom discuta. Normal că mi-ar plăcea să revin în România, dacă se vor înţelege cluburile. Îmi place foarte mult în România. Am avut două sezoane foarte bune la Petrolul, am rămas cu amintiri frumoase. A fost un plus în cariera mea. Din ce am vorbit cu cei de la club, suma de transfer cerută pe mine nu e mare pentru un atacant", a spus Hamza Younes la DigiSport.

400.000 de euro ar fi suma de transfer solicitată de bulgari


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.