Liga 1

Repetenţi la faze fixe » Ultimele 4 goluri încasate de defensiva craioveană au venit în urma unor faze statice

Brac a avut un start de campionat ratat

Articol de Eduard Apostol, Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Craiovenii au păcătuit în momentele-cheie cu o apărare care a fost permeabilă şi aiurită.

CSU Craiova a bifat trei meciuri în campionat, are două puncte, şi-a fost eliminată de Rapid (0-1) din Cupa Ligii. Ce s-a văzut pînă acum? Atacul a marcat, cu toate că vîrful Curelea a irosit nişte oportunităţi importante, apărarea a trădat.

Mai mult, defensiva a primit ultimele 4 goluri din fază fixă, iar la jumătate dintre ele se face vinovat şi portarul Brac, tocmai unul dintre apreciaţii sezonului trecut, din liga secundă, pe care fanii l-au premiat drept cel mai bun fotbalist al ediţiei de campionat 2013-2014!

- Cu Steaua (1-3), Sînmărtean a executat perfect o lovitură liberă, după un fault comis aiurea de Kay la 17 metri, apoi Varela, nemarcat, a înscris cu pieptul, după altă lovitură liberă.

- Cu Viitorul (2-2), Mitrea a bătut fără emoţii penalty-ul scos de Pană după faultul comis de Acka, după care, tot el, a punctat din lovitură liberă!

Celalalte două goluri primite de craioveni au arătat o defensivă de ligă secundă. Adi Popa (Steaua) a trecut de trei apărători şi-a înscris, după ce, în runda inaugurală, Shalaj (Pandurii), rămas singur în careu, a punctat după ce Brac a respins balonul şutat de Nistor.

Cum s-a luat golul eşecului cu Rapid? La o minge venită simplu şi nu foarte tare, Brac a dat pe lîngă ea, iar Ciolacu a înscris nestingherit.

"Gane să nu-şi dea demisia"
Fanii prezenţi pe "Ion Oblemenco" au cerut demisia lui Ionel Gane pe finalul meciului. Conducerea analizează în acest week-end oportunitatea de a continua cu actualul staff tehnic, mai ales că s-a vorbit de venirea lui Cristi Pustai la CSU.

"Să nu se ia după suporteri, să nu-şi dea demisia. Am văzut o atitudine foarte bună, pozitivă, e un antrenor care comunică mult. Nu cred că ar trebui să se pună problema demiterii lui Gane", i-a sărit în ajutor antrenorul advers Bogdan Stelea.

"Păcat că n-am făcut 3-1, a fost un joc echitabil. Unii jucători n-au evoluat cum mă aşteptam. Voi analiza. De ce nu mi s-a strigat demisia la 2-1 pentru Craiova?!", a reacţionat şi Gane.

3 goluri a înscris Curelea din cele 4 ale echipei, celălalt fiind opera unui alt vîrf, Ivan

"Din păcate, din nou, nu mă pot bucura de golurile mele, pentru că echipa nu a cîştigat. Sper să învingem la Mediaş şi să începem şirul victoriilor" (Costin Curelea, atacant CSU Craiova)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.