Liga 1

EXCLUSIV Srgian Luchin poate juca diseară la Cluj! Vestea primită de Gâlcă în urmă cu puţin timp

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 august 2014

Steliştii au zburat la Cluj pentru meciul din această seară, de la ora 21:00, disputat contra celor de la CFR, în direct pe Look TV şi LIVE TEXT pe GSP.RO.

Chiar dacă ieri dimineaţă, Costel Gâlcă ştia că sînt şanse mici să-l folosească în partida de astăzi pe cel mai nou jucător transferat în Ghencea, acesta l-a oprit în lot pe fundaşul de 28 de ani, Srgian Luchin.

"Nu ştiu dacă voi putea să joc pentru că sînt ceva problemele cu actele pe care nu le-am primit încă de la Federaţia din Bulgaria. Voi merge la Cluj alături de băieţi şi îmi doresc să intru cît mai repede pe teren. Nu vreau să fac doar antrenamente! Îmi doresc să fiu sănătos şi apt sută la sută pentru a demonstra că am venit aici pentru performanţă"
, spunea fotbalistul la conferinţa acestuia de prezentare.

Însă în această dimineaţă fostul jucător al celor de la Botev Plovdiv a primit vestea cea mare din partea conducerii. Cartea verde a ajuns în posesia Stelei, după ce Federaţia Bulgară de Fotbal a expediat-o în cursul zilei de ieri.

Şansele ca Luchin să bifeze primele minute în tricoul Stelei sînt mari, dar totul va fi decis de Costel Gâlcă după şedinţa tehnică din jurul prînzului la care vor participa steliştii.

Cum poate arăta Steaua în meciul din această seară
Arlauskis - Luchin, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, L. Filip - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.