Tenis

Legendele tenisului vorbesc la superlativ despre Simona Halep: ”E mereu în locul potrivit, la momentul potrivit”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 August 2014

Simona Halep participă la turneul de la Cincinnati din postura de cea de-a doua favorită a întrecerii, iar site-ul cincinnati.com i-a făcut o amplă prezentare româncei.


Două legende ale tenisului din SUA au fost invitate să vorbească despre stilul de joc al Simonei. Mary Jo Fernandez, actualul căpitan al echipei americane de Fed Cup, şi Chris Evert, care a cucerit 18 titluri de Grand Slam la simplu în carieră au vorbit la superlativ despre Halep.

”Chiar îmi place mult jocul ei. Pe teren pare că e mereu în locul potrivit, la momentul potrivit. Îmi aduce mult aminte de Kim Clijsters în felul de a-şi construi punctele. Şi are una dintre cele mai bune lovituri de rever din lume”, a declarat Mary Jo Fernandez pentru sursa citată.

Şi Chris Evert a avut doar cuvinte frumoase despre jucătoarea care va deveni de luni numărul 2 mondial în clasamentul WTA. “Cred că a cîştigat mai multă linişte. Au fost mari turnee unde ne-am spus: «Oh, Doamne, e doar un foc de paie?» Dar spun asta în favoarea ei, pentru că treptat a cîştigat mai multă încredere şi a lăsat în urma ei presiunea”, a spus Chris Evert.

Simona Halep va debuta la Ohio în turul doi, cînd va juca împotriva învingătoarea dintre Kirsten Flipkens şi o jucătoare venită din calificări.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.