Stranieri

Vlad Chiricheş ”învrăjbeşte” Cetatea » AS Roma are concurenţă pentru căpitanul naţionalei: e dorit şi de Lazio

Chiricheș (dreapta, într-un meci cu Arsenal), susține Corriere, e un fundaș apreciat și de conducerile lui Juventus și Fiorentina // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Corriere dello Sport scrie că transferul ex-stelistului se va decide la sfîrşitul lui august, în ultimele zile de mercato.

Lazio ameninţă să i-l subtilizeze Romei pe Vlad Chiricheş. Alb-albaştrii caută un fundaş cu profilul "tricolorului" şi, potrivit cotidianului Corriere dello Sport, au şanse mai mari într-un eventual duel cu rivalii locali.

Roma a contactat anturajul apărătorului, pus pe lista "indezirabililor" la Tottenham, dar pînă la a demara efectiv negocierile e cale lungă. Chiricheş a fost prevăzut pentru cazul în care pleacă Benatia, marocanul disputat de Chelsea şi de Man. United. Şi nu e singurul candidat. Roma mai are în vedere 4 nume, cel mai important fiind al grecului Manolas (Olympiakos), care şi-ar fi dat deja acordul.

Cu Lazio, în schimb, lucrurile sînt mult mai simple. Chiricheş este exact ce-şi doreşte noul antrenor, Stefano Pioli, pentru un duet cu olandezul De Vrij. Iar conform aceluiaşi Corriere, cînd Spurs îl vor pune oficial în mercato, preşedintele Claudio Lotito va fi pregătit să negocieze: "Dar pînă la sosirea românului în Serie A va trebui să mai aşteptăm. Probabil se va decide în ultimele zile de mercato, la sfîrşitul lui august".

8 milioane de euro ar fi suma maximă pe care Roma e dispusă s-o investească în transferul lui Chiricheş

9,5 milioane de euro a cheltuit Tottenham vara trecută cu transferul apărătorului de la Steaua

17 meciuri în Premier League, 24 în toate competiţiile, a jucat Chiricheş pentru Tottenham

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.