Handbal

Cum explică Gheorghe Tadici eşecurile cu Ungaria: "Am jucat cît am rezistat fizic!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul naţionalei de handbal feminin a explicat înfrîngerile cu Ungaria A şi Ungaria B şi consideră că eşecurile sînt dureroase.

- Domnule Tadici, o înfrîngere dureroasă, la 10 goluri!
- Da, aşa e! E doar un meci de pregătire însă. Eu sînt mulţumit, cît am rezistat fizic, pînă prim minutul 44-45, am fost la egalitate cu ele. Apoi, am cedat fizic. E normal, fetele astea vin după perioada de pregătire montană, nu au jocuri în picioare, au jucat unele dintre ele 60 din 60.

- Se confirmă faptul că nu avem rezerve?
- Ştiam că nu avem rezerve. Fără Nechita, Neagu, Brădeanu e greu. Brădeanu ar fi trebuit să nu joace, a jucat cu mari dureri la spate, dar mi-a spus că dacă nu joacă, atunci eu pe cine să mai bag? Perianu la fel, a făcut un joc de excepţie, dar nu rezistă nici ea mai mult de o repriză, în momentul de faţă.

- Va fi alt lot la acţiunea din octombrie, la Trofeul Carpaţi?
- Încercăm să aducem toate jucătoarele. A confirmat Muntenegru că vine la Trofeul Carpaţi, vor fi cele două loturi A şi B ale României, mai avem nevoie să găsim încă o echipă. Am mai perfectat încă un amical cu Ungaria, la Debrecen, tot în luna octombrie. Am vrut la Debrecen pentru că noi o să jucăm la Debrecen la Europene, în decembrie, şi ne ajută.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.