Liga 1

Rapidul e aproape de încă un transfer » Un portar de legendă al giuleştenilor s-a antrenat cu alb-vişiniii şi e pe cale să semneze

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 august 2014

Rapidul a oficializat transferul fostului jucător al lui Dinamo, Valentin Balint, şi este foarte aproape să readucă la echipă un fotbalist foarte iubit de tribunele din Giuleşti.

După parafarea contractului dintre echipa giuleşteană şi Valentin Balint, astăzi a venit rîndul lui Emilian Dolha, 34 de ani, să fie prezent la antrenamentul condus de Ionel Ganea.

Balint este al 8-lea jucător care semnează cu Rapid în această vară, după Bornescu, Mera, Cojocnean, Roşu, Savin, Dică şi Nicolae Vasile.

Cel mai probabil, portarul va semna zilele acestea un contract cu Rapid, mai ales că aceştia caută soluţii după gafa provocată de Bornescu la ultimul meci din campionat, în faţa lui Gaz Metan, cînd a ieşit greşit la o minge trimisă pe 6 metri, iar Llullaku a profitat şi a înscris, stabilind scorul final, 1-1.

Dolha, în vîrstă de 34 de ani, e pe punctul de să-şi rezilieze contractul cu Universitatea Cluj, dar pînă ca acest lucru să se întîmple, formaţia clujeană şi-a acceptul ca portarul să se antreneze cu alb-vişiniii, anunţă Digisport.

Dacă transferul lui Dolha se va realiza, Rapidul va avea trei goalkeeperi: Mircea Bornescu, Andrei Drăghia şi Emilian Dolha.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.