Liga 1

Acuze dure din Ghencea: "Hamza e un fotbalist fără caracter!". Reacţia jucătorului: "Ludogoreţ a fost un club mai serios decît Steaua!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 august 2014

Hamza Younes s-a transferat la Ludogoreţ, dar modul în care a refuzat Steaua a stîrnit un val de acuze din partea preşedintelui Stelei, Valeriu Argăseală. Acesta l-a atacat pe fotbalistul tunisian şi a spus despre acesta că e un om fără caracter.

"L-am sunat de dimineaţă pe Hamza, dar nu mi-a mai răspuns. Am plecat în Bulgaria să facem actele astăzi, dar după două ore m-a sunat agentul lui şi mi-a zis că jucătorul a primit o ofertă, iar noi trebuie să facem o ofertă mai mare pentru a veni la noi. Bulgarii ne cereau insistent oferta noastră. Le-am spus că aş vrea să ne vedem faţă-n faţă, dar ei tot spuneau că vor să vadă oferta noastră.

Am vorbit cu Hamza şi în timpul meciului de aseară şi îmi spunea că va veni la Steaua. Vă închipuiţi ce caracter are acest jucător? E incredibil! Nu e nici o pierdere pentru noi, e un om fără caracter. Am vorbit cu el jumătate de oră la telefon, iar a doua zi nu mi-a mai răspuns. E un subiect închis, m-am mai liniştit cînd am văzut ce fel de caracter are. Cu caracterul pe care-l are s-ar putea să nu aibă curajul să joace cu noi", a spus Valeriu Argăseală la Look Tv.

Reacţia lui Hamza: "Dacă erau mai serioşi, eram deja la Steaua acum!"

"Am semnat cu Ludogoreţ, totul e încheiat. Cei de la Steaua au avut caracter? Au venit aici pentru a rezolva transferul lui Luchin şi nu au vorbit cu mine despre asta atunci, aveau altă treabă. Ne-am salutat afară şi Argăseală mi-a cerut numărul de telefon ca să mă sune, dar nu m-a mai sunat. Atunci am început să mă îndoiesc de interesul Stelei. Dacă erau mai serioşi, eram deja la Steaua acum. Abia cînd au văzut că au căzut cu Ludogoreţ s-au interesat cu adevărat, au venit aici la un meci şi am discutat.

Am negociat, am vorbit cu agentul meu şi mi-m dat acordul de principiu, dar le-am zis că dacă Ludogoreţ vine cu o ofertă mai mare atunci e o altă treabă. Argăseală mi-a zis să-i spun ce fac, ca să nu mai vină degeaba la Sofia. Noaptea i-am dat sms şi i-am zis să nu mai vină. Steaua nu se înţelesese oricum cu Botev pentru suma de transfer. Eu îl respect pe preşedintele Stelei, dar nu e normal să spună asta despre mine. Eu merg acolo unde am cel mai bun contract. Ludogoreţ a fost un club mai serios decît Steaua!", a explicat Hamza Younes la Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.