Liga 1

Galerie FOTO şi VIDEO » FC Braşov şi Oţelul Galaţi şi-au împărţit punctele după rezultatul de 1-1

+9 Foto
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 august 2014

FC Braşov şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1, după ce în majoritatea timpului braşovenii au condus partida. Trei jucători de la formaţia moldoveană au debutat în Liga 1: Plopeanu, Cucu şi Miron.

La 10 minute de la începutul meciului, Cătălin Munteanu a faultat în careu, iar Alexandru Zaharia a înscris din lovitură de la 11 metri.

Opt minute mai tîrziu, Constantinescu şi-a intrat în mînă şi a avut o ocazie mare de gol după ce a reluat din voleu, însă un adversar a reuşit să degajeze mingea. După două minute, acelaşi Constantinescu a şutat de la 25 de metri, iar balonul a trecut milimetric pe lîngă poarta lui Plopeanu.

În minutul 76, Constantinescu a înscris cu capul, după o centrare a lui Păun, iar peste 4 minute, fotbalistul Oţelului, Murgoci, a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

VEZI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI

Echipele de start:

FC Braşov: Fl. Iacob, Străuţ, R. Machado, Diogo Santos, Sergio Rodrigues - Enceanu, Aganovici, C. Munteanu, M. Constantinescu - C. Cristea - Grigorie
Rezerve: D. Mutu, Păun, Barna, Leko, H. Popa, Buga, Ciocîlteu

Oţelul Galaţi: Plopeanu - Mişelăricu, Sipovici, Pecha, Murgoci - D. Popescu, S. Cucu, V. Gheorghe, Advici - Al. Zaharia, Tudorie
Rezerve: Vlasie, Ciftci, Miron, C. Cristea, Silviu Ilie, Stoian, Paulinho

0-1, Alexandru Zaharia


1-1, Marian Constantinescu

FC Braşov şi Oţelul se întâlnesc la poalele Tâmpei într-un duel de tradiţie din fotbalul românesc, un duel ajuns astăzi la episodul 43.

Din păcate, ambele echipe se află în situaţii deloc pe placul fanilor. Braşovul a încasat 10 goluri în cele 3 meciuri oficiale din 2014/15, iar în campionat are zero atît în dreptul golurilor marcate, cît şi al punctelor. De partea cealaltă, gălăţenii s-au calificat în "sferturile" Cupei Ligii, dar în Liga 1 au luat 4 goluri de la Dinamo fără să înscrie, iar în runda a doua au pierdut atît partida cu Chiajna, cît şi 3 jucători, toţi eliminaţi.

Primul meci între cele două a avut loc în stagiunea în care gălăţenii au promovat, 1986/87, pe 2 noiembrie 1986, Braşov-Oţelul 4-1 (Zoltan Kadar dublă, Ioan Kramer, Marian Mărgărit, respectiv Haralambie Antohi). "Stegarii" erau antrenaţi din teren de Costică Ştefănescu, cel care se afla în postura de antrenor-jucător.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.