Liga 1

Fără caracter? Hamza le răspunde violent oficialilor Stelei: "Ei vorbesc? Au avut o ocazie cînd puteau să mă ia uşor"

Hamza, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 august 2014

După ce a fost acuzat de Steaua că nu are caracter, Hamza reacţionează în Gazeta Sporturilor de astăzi şi aruncă vina în curtea clubului din Ghencea, de care spune că nu a fost interesat de el decît cînd a apărut contraoferta lui Ludogoreţ

Preşedintele Valeriu Argăseală a spus despre Hamza că nu are caracter, iar antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, l-a completat: "cu asemenea comportament, nu avea ce căuta la Steaua". Totul după ce Hamza a ales să semneze în ultimul moment cu Ludogoreţ, adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor.

Varianta jucătorului este publicată integral în Gazeta Sporturilor de astăzi şi poate fi citită la chioşcuri sau pe platforma Gazeta Digitală.


În problema caracterului, Hamza a fost nemilos cu roş-albaştrii:

"Dar ei au avut caracter? Cînd au venit să-l ia pe Luchin de ce nu au vorbit şi cu mine despre un transfer la Steaua? Ei au rezolvat transferul lui Luchin şi cu mine nu s-a întîmplat nimic. Chiar dacă m-am văzut cu domnul Argăseală în curtea clubului, nici nu m-a băgat în seamă. Ei ştiţi cînd m-au dorit cu adevărat? Cînd au văzut că au picat cu Ludogoreţ".

Nu rata în Gazeta de astăzi filmul complet al evenimentelor, cum a fost deturnat Hamza şi care este reacţia Stelei. Mergi la chioşcuri, merită!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.