Liga 1

Declaraţie iresponsabilă? Ce a spus Flavius Stoican despre dorinţa ultraşilor dinamovişti de a susţine rivala Stelei din Ligă :O

Flavius Stoican, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 august 2014

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a discutat despre situaţia "cîinilor" şi a comentat dubla rivalilor din Ghencea cu bulgarii de la Ludogoreţ.

Gazeta Sporturilor a scris astăzi că mai multe grupuri de suporteri dinamovişti vor să susţină pe Ludogoreţ Razgrad, marţea viitoare, în confruntarea pentru grupele Champions League, cu rivala istorică a "cîinilor", Steaua. Şi aceasta întrucît la campioana Bulgariei evoluează şi fostul fotbalist al dinamoviştilor, Cosmin Moţi.

"Cei de la Ludogoreţ au o formaţie senzaţională, i-am întîlnit în Anglia. E un meci foarte foarte greu. Mi se pare un gest frumos al fanilor dinamovişti să îl susţină pe Moţi la meciul cu Steaua. Eu sustin românii, sper ca Steaua să cîştige!", a comentat Stoican pentru Dolcesport.


"N-am ce să-i reproşez lui Samoilă!"
În ceea ce priveşte evoluţia propriei echipe, antrenorul a explicat pentru aceeaşi sursă: "Noi sîntem ca o familie la Dinamo. Toate probleme le discutăm, fie că sunt mari sau mici. Oamenii care vin la stadion nu pun preţ pe aceste probleme, important e cum ne prezentăm pe teren.

Cel mai important pentru un antrenor este să ai stabilitate financiară, chiar dacă suntem în insolvenţă, lucrurile stau destul de bine din acest punct de vedere la noi. Important pentru mine este ca eu să-i motivez pe jucători şi să-i fac atenţi să nu greşească. Samoilă nu a greşit intenţionat, nu am ce să-i reproşez.

Am văzut că N'Doye a stîrnit un scandal imens după meciul cu ASA. E destul de greu cînd mulţi oameni îţi strigă numele să te faci că nu-i auzi. Era dificil ca N'Doye să nu se duca să-i salute pe suporteri, în conditiile în care a jucat aici. Legat de scandalul cu Cornel Dinu, prefer să nu discut. E treaba lor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.