Campionate

"Avem noroc cu Hagi!" » Din Spania, Cosmin Contra dă un verdict sumbru fotbalului românesc. Ce spune despre Mutu la naţională

+2 Foto
Cosmin Contra

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 august 2014

Cosmin Contra a reuşit să o salveze pe Getafe de la retrogradare în ultimele etape ale sezonului trecut din La Liga, iar în această pauză competiţională a avut timp să vadă la lucru şi echipele româneşti în Europa.

Antrenorul român spune că Petrolul este văzută ca o necunoscută în Spania şi e sigur că dacă rezultatele îi vor ajuta pe ploieşteni, aceştia se pot bate cu Steaua la titlu.

"Toată lumea din Spania se interesează de Petrolul. Pe toţi i-au surprins rezultatele din Europa League, dar pe mine nu, pentru că le cunosc antrenorul şi ştiu ce poate Răzvan.

Apoi, mă bucur pentru revenirea lui Mutu. Dacă acesta va juca bine, va pune presiune pe selecţioner şi probabil că-l va convoca. Petrolul are nevoie de constanţa în rezultate pentru a se bate cu Steaua", a spus Cosmin Contra la televiziunea sportro.

Contra a găsit şi problema principală a fotbalului românesc şi spune că rezolvarea infrastructurii fotbalului juvenil este cel mai important aspect în acest moment.

"În România nu prea lucrăm la copii şi juniori. Nu avem infrastructura neceseară. Sper ca noua conducere să facă ceva în sensul acesta, pentru că e cel mai important aspect. Avem noroc cu Gică Hagi că debutează jucători de 15-16 ani la Viitorul", a mai spus Contra.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.