Stranieri

Kaiser printre stele » Ionuţ Lupescu l-a tras de mînecă pe Cristiano Ronaldo :) Reacţia vedetei de la Real

+1 Foto
Un român între doi magicieni: CR7 şi Fergie

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marţi seară, fostul manager general al FRF a văzut Real - Sevilla 2-0 alături de Sir Alex, cum s-a întîmplat şi în mai, la finalele Champions şi Europa League.

De cînd a devenit liderul Comisiei Tehnice UEFA, în toamna lui 2012, înlocuindu-l pe scoţianul Andy Roxburgh, Ionuţ Lupescu a fost mereu alături de marii antrenori europeni. Şi s-a "legat" de Alex Ferguson, 72 de ani, probabil cel mai faimos tehnician continental, cu 38 de trofee la Man. United şi 48 în întreaga carieră.

În mai 2014, Kaiserul a stat în tribună lîngă Sir Alex şi la finala Europa League, şi la finala Ligii. Iar marţi seară, fostul "tricolor" şi manager general al FRF s-a întreţinut cu scoţianul în timpul Supercupei Real - Sevilla.

La sfîrşit, după ce a primit medalia cîştigătorilor, Ronaldo cobora gînditor. Pe la mijlocul scării, cineva l-a bătut uşor pe mînă. Era Ionuţ. Voia să-l facă atent. Lîngă el era Ferguson.

Cînd l-a văzut pe managerul său de la Manchester, Cristiano s-a luminat. L-a îmbrăţişat, cei doi schimbînd cîteva cuvinte. Tocmai Sir Alex i-a oferit apoi premiul de MVP (ales de Comisia Tehnică a lui Lupescu) pentru "dubla" care a decis Supercupa: "Au fost mulţi fotbalişti uriaşi pe gazon, dar Ronaldo ne-a uşurat alegerea". I-a răspuns lusitanul: "M-a învăţat totul la United".

7 mii de euro este salariul lunar al lui Ionuţ Lupescu la UEFA ca şef al Comisiei Tehnice

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.