Liga Campionilor

VIDEO Ludogoreţ a cîştigat Supercupa Bulgariei » Hamza Younes a debutat cu gol la adversara Stelei!

Foto: sportal.bg

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 august 2014

Ludogoreţ Razgrad s-a impus astăzi în Supercupa Bulgariei, 3-1 cu Botev Plovdiv, cu mai puţin de o săptămînă înaintea duelului direct cu Steaua pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Botev a deschis scorul în minutul 38 prin Gamakov, însă după ce campioana Bulgariei ratase o ocazie singur cu portarul prin Abalo (24) şi alta prin Marcelinho (30). Cîştigătoarea Cupei a rămas în 10 jucători chiar înainte de pauză, după ce Kolev a încasat al doilea galben pentru proteste.

Misidjan a restabilit egalitate imediat după pauză, iar cînd meciul părea să se îndrepte spre prelungiri, Marcelinho a înscris pentru 2-1 (85). Intrat în minutul 68, Hamza Younes, atacantul care a fost la o semnătură distanţă de Steaua, a marcat la debut chiar în faţa fostei sale echipe, punctînd în prelungirile partidei.

Surprinde însă faptul că Ludogoreţ a folosit toţi titularii, deşi mai au de disputat sîmbătă derby-ul cu ŢSKA Sofia. În acest timp, Steaua nu a mai jucat de sîmbătă şi va evolua abia vineri împotriva celor de la Pandurii, partidă în care Costel Gâlcă ar putea folosi mai multe rezerve.

Meciul tur dintre Steaua şi Ludogoreţ va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Echipa folosită de Ludogoreţ: Stojanov - Junior, Moţi, Al. Aleksandrov (46 Mantyla), Vassilev - M. Aleksandrov, Dyakov, Zlatinski, Abalo (46 Misidjan) - Marcelinho - Bezjak (Hamza 69)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.